Tag: хуманисти

krv

Капка крв, за некои малку, но за некои живот

Пред новогодишните и Божиќните празници струшкте социјал демократи организираа крводарителска акција во соработка со Центарот за нефрологија и општа болница Струга. Драгоцента течност за некој доаѓа во вистински момент. Струшките социјалдемократи пред престојните новогодишни и Божиќни празници организирано даруваа крв. Болничките легла во собраниската сала во Струга, беа премалку за сите заинтерсирани крводарители кои упорно чекаа ред за да даруваат крв. Одзивот на граѓаните уште на стартот на акцијата е на задоволително ниво, рече Александар Попоски претседателот на СДСМ Струга.Големината и...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad