Tag: хуманистички

centar

„Катедралата Света Софија: Од Охрид до Полотск“

Институтот за социо-културна антропологија на Македонија во соработка со Европскиот хуманистички универзитет од Вилнус, Литванија организираат фото-изложба „Катедралата Света Софија: Од Охрид до Полотск“. Институтот за социо-културна антропологија на Македонија во соработка со Европскиот хуманистички универзитет од Вилнус, Литванија организираат фото-изложба „Катедралата Света Софија: Од Охрид до Полотск“.  Автор на фотографиите е проф. д-р Сергеј Тарасов, a изложбата  ќе биде поставена во сабота на 17-ти јануари 2015 година во во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид. Отварањето е во...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top