Tag: хуманиот

Петкоска: Хуманиот третман на бездомните животни остана само лага на власта на СДСМ

Решавањето на проблемот со бездомните животни во Охрид остана само класична предизборна приказна и лага на власта на СДСМ, обвинуваат од ОК на ВМРО ДПМНЕ. Од таму на прес конференција уште еднаш прашаа зошто не функционира стационарот на Мауцкер а од надлежните побараа откривање и санкционирање на трујачите на бездомни кучиња. Од ОК на ВМРО ДПМНЕ денеска  на прес конференција обвинија дека хуманиот третман на бездомните животни остана само лага на власта на СДСМ, градоначалникот Константин Георгиески и директорот на ЈП „Охридски Комуналец“, Љупчо Грданоски. „За тоа сведочат потресните фотографии...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top