Tag: худсон

bebinja na Julija

Останала бремена додека била бремена

После тригодишна борба со неплодноста, Јулија Гровенберг останала бремена, додека веќе била бремена. Парот сериозно размислувал за посвојување на деца од странска земја, но позитивниот тест за бременост ги израдувал во јули 2009. После тригодишна борба со неплодноста, Јулија Гровенберг останала бремена, додека веќе била бремена. Парот сериозно размислувал за посвојување на деца од странска земја, но позитивниот тест за бременост ги израдувал во јули 2009.Најверојатно е дека Јулија останала бремена два пати во период од две недели што е вистинско медицинско чудо и таа е единаесетта таква жена...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad