Tag: хронична

odmor

Како да препознаете дека очајнички ви треба одмор

Денес, во време кога сите живеат под стрес и во состојба на хронична исцрпеност, поголемиот дел од луѓето земаат здраво за готово тоа што се уморени. Денес, во време кога сите живеат под стрес и во состојба на хронична исцрпеност, поголемиот дел од луѓето земаат здраво за готово тоа што се уморени. Иако после напорната работа одморот навистина е неопходен, често луѓето се занесуваат со обврски за тоа да го забележат. Еве некои сигнали кои укажуваат на тоа дека под итно ви е потребен одмор. – Вашиот колега добил отказ во најнезгодниот момент. Пред заминувањето ви вели дека делувате како...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad