Tag: христијанска

grobista

Се средуваат градските гробишта во Охрид

Во пресрет на големиот христијански празник Воскреснувањето господово – Велигден, Јавното претпријатие „Градски гробишта“,  ги привршува активностите за средување на гробиштата. Во пресрет на големиот христијански празник Воскреснувањето господово – Велигден, Јавното претпријатие „Градски гробишта“,  ги привршува активностите за средување на гробиштата. Деновиве беа зголемени активности на претпријатието кои опфаќаат одржување на јавната чистота, метење на улиците и патеките низ гробиштата, партерно и хортикултурно доуредување на одделни делови, метење и собирање отпад околу секое гробно место. Извршено...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top