Tag: хрв

maraton

Стојчев по титулата

Во недела, во водите на Охридското Езеро, по 25. пат ќе се одржи меѓународниот Охридски пливачки маратон. Традиционалниот маратон, 9. и последен од Гран при серијата ’11 на ФИНА се одржува под покровителство на претседателот на државата, Ѓорѓе Иванов. Во недела, во водите на Охридското Езеро, по 25. пат ќе се одржи меѓународниот Охридски пливачки маратон. Традиционалниот маратон, 9. и последен од Гран при серијата ’11 на ФИНА се одржува под покровителство на претседателот на државата, Ѓорѓе Иванов. На патеката “Климе Савин”, од Св. Наум до Охрид, во должина од 30 км...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top