Tag: храниме

Michelle Obama

“Мишел Обама не учи како здраво да се храниме, а и самата има голем задник”

Американски конгресмен ја нарeкол Мишел Обама дебела. Конгресменот Џим Сенсенбренер изјавил дека сопругата на претседателот Барак Обама има голем задник и дека е лош пример на помладата популација.Познато е дека дебелината е проблем број еден  во Америка, а конгресменот смета дека лидерите на земјата треба да ја поттикнува државата на здрав живот и оптимална тежина. Наводно, конгресменот изјавил дека Мишел Обама е лицемерна, бидејќи води кампања против детската дебелина, а и таа самата има проблеми со тежината. “Не учи како здраво да се храниме, а и самата има голем задник”, изјавил Сенсенбренер...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad