Tag: хранеле

kucinja

Жителите бараат хуман третман кон животните скитници

Мирјана Зеко и нејзините соседи се  длабоко потресени од вчерашната старвична  глетка на куче кое умирало во агонија од затруена храна на улицата Гоце Делчев во Воска. Кучето скитник беше миленик на сите во малата, го хранеле и не било агресивно. Мирјана Зеко и нејзините соседи се  длабоко потресени од вчерашната старвична  глетка на куче кое умирало во агонија од затруена храна на улицата Гоце Делчев во Воска. Кучето скитник беше миленик на сите во малата, го хранеле и не било агресивно. Очевидци на настанот биле и 20 -тина деца кои биле во непосредна близина и го чекале училишниот автобус....

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad