Tag: хохеј

Mitre Veljanoski

СДСМ нуди спас за спортот

„Спортот не е само градење спортски сали, тениски игралишта и игралишта за хохеј на кои никој не спортува.  Спортот во Р. Македонија никогаш не бил на толку ниско рамниште. Нашите национални селекции, во изминативе пет години, немаат остврарено никаков позабележителен резултат во меѓународните натпреварувања“, истакна кандидатот за пратеник од СДСМ Митре Велјаноски. „Спортот не е само градење спортски сали, тениски игралишта и игралишта за хохеј на кои никој не спортува. Спортот во Р. Македонија никогаш не бил на толку ниско рамниште. Нашите национални селекции, во изминативе пет години, немаат...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top