Tag: Хоф

Jaap de Hop Schefer

Последен ден на Јаап де Хоп Шефер, на кормилото на НАТО

Генералниот секретар на НАТО, Јаап де Хоп Шефер, чиј мандат официјално истекува на 31 јули, денеска ќе го мине својот последен ден на работа во седиштето на Алијансата во Брисел. Генералниот секретар на НАТО, Јаап де Хоп Шефер, чиј мандат официјално истекува на 31 јули, денеска ќе го мине својот последен ден на работа во седиштето на Алијансата во Брисел. Џејмс Апатурај, портпарол на НАТО, соопшти дека Шефер денеска на работа ќе пристигне заедно со својата сопруга. Шефер во присуство на постојаните претставници на 28-те земји-членки на НАТО ќе положи венец и свежо цвеќе пред споменикот на...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top