Tag: хоум

АТВА Хоум Центар пристигна и во Струга

АТВА Хоум Центар пристигна и во Струга. На простор од 1500 метри квадратни, на три ката можат да се најдат најразновидни производи. Купувачите се задоволни од понудата, но и од цените на производите. Струга доби нов продажен центар. АТВА Хоум Центар пристигна и во овој град. На простор од 1500 метри квадратни, на три ката можат да се најдат најразновидни производи за домаќинството, инвентар за кујна, градина, дневна соба, постелнина, детски играчки и уште многу други артикли потребни во секојдневниот живот. Ова е прва ваква продавница во Струга, а трета од овој бренд. Ги има во Охрид, Кичево,...

Continue reading

АТВА Хоум Центар пристигна и во нашиот град

АТВА Хоум Центар пристигна и во нашиот град. Во новиот продажен центар можат да се најдат најразлични производи за домаќинство како и инвентар за кујна и дневна. Покрај богатиот асортиман и квалитет оваа продавница се издвојува и по ниските цени на производите. Охрид доби нов продажен центар. АТВА Хоум Центар пристигна и во нашиот град. На простор од 600 метри квадратни, на два ката можат да се најдат најразновидни производи за домаќинството, инвентар за кујна, градина, дневна соба, постелнина, детски играчки и уште многу други артикли потребни во секојдневниот живот. Ова е прва ваква продавница...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad