Tag: хотелoт

Хотелoт „ВИЛИЏ“ во Охрид ја одбележува својата прва година од успешно работење

Овој 20. декември, Хотел Вилиџ, како дел од комплексот „Вилиџ Вања Камчев“ во Охрид го одбележува својот прв роденден. Овој 20. декември, Хотел Вилиџ, како дел од комплексот „Вилиџ Вања Камчев“ во Охрид го одбележува својот прв роденден. Хотелот располага со 38 соби од различна категорија, и успеа за релативно кратко време да се запише како мал по обем, но сериозен претставник во туристичката мапа на Охрид и Македонија. За тоа сведочат искуствата на охриѓани и на многубројните странски и домашни гости кои ги споделуваат своите впечатоци од престојот и голем дел од нив повторно му се враќаат....

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top