Tag: хотелиерството

хотел Дрим

Бериќетен период за струшките хотелиери

Почнувајќи од денес хотелските капацитети во оваа општина веќе  70 посто се исполнети, а за новогодишните и божиќните празници најавуват целосна реализација на плановите. Настапува плоден период за хотелиерите во Струга. Ручек под отворено небо на 1 јануари, пред хотелската плажа, е дел од понудата за новогодишните празници на хотелот „Дрим. Менаџерот по продажба Билјана Тодороска рече, дека денес, не постои недопрена точка во економијата од глобалната економска криза, вклучувајќи го тука и хотелиерството и угостителството. Таа додава дека и покрај тоа луѓето чуствуваат потреба за одбележување...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top