Tag: хоспитализирано

Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 70 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 617 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 70 пациенти, во ковид центарот во Струга 15 болни, во Прилеп 55. Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 617 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 70 пациенти, во ковид центарот во Струга 15 болни, во Прилеп 55. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за...

Continue reading

Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 90 пациенти

Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 90 пациенти, во Гостивар 45, во Струга 19 болни, во болницата во Струмица хоспитализирани се 104 пациенти, во Кочани 25, во Кичево 35. Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 90 пациенти, во Гостивар 45, во Струга 19 болни, во болницата во Струмица хоспитализирани се 104 пациенти, во Кочани 25, во Кичево 35. Од болниците низ државата, најмногу хоспитализирани има во Битола-124, па во Прилеп-107. Во болницата во Кавадарци 58, а во Гевгелија 22 лица позитивни и суспектни на коронавирусот, во Штип се хоспитализирани 93 пациенти, на инфективното...

Continue reading

Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 40 пациенти

Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 40 пациенти, во Прилеп 28, во ковид центарот во Гостивар 16, а во Струга 18 болни. Во ковид центарот во Охрид има хоспитализирано 40 пациенти, во Прилеп 28, во ковид центарот во Гостивар 16, а во Струга 18 болни. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 19 пациенти позитивни и суспектни на КОВИД-19. Во болницата во Штип се хоспитализирани 31 пациент. На инфективното одделение во Тетово има 23 пациенти, во Велес се лекува 31 болен, а во Куманово 46 пациенти...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad