Tag: хортикултурни

ХОРТИКУЛТУРНИ ЗАФАТИ НИЗ ОХРИД И ПРИГРАДСКИТЕ НАСЕЛБИ

Екипите на „Јавно зеленило“ при ЈП „Охридски Комуналец” деновиве интензивно го уредуваат јавното зеленило во централното градско подрачје и приградските населби. Екипите на „Јавно зеленило“ при ЈП „Охридски Комуналец” деновиве интензивно го уредуваат јавното зеленило во централното градско подрачје и приградските населби. Се уредуваат крошните од дрворедите по улиците: „Партизанска”, „АСНОМ”, „Јане Сандански” и „Питу Гули” со цел подобра видливост и движење на возилата и пешаците. Покрај тоа се реализираа акции за косење на тревата, подигање на зелен отпад и отстранување на ниската вегетација...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad