Tag: хорскиот

prof. Aleksandar Dimoski

Охрид има врвни млади и талентирани музичари

Над 100 ученици од гимназискиот хор и основното  музичко училиште  кои настапија на Новогодишниот концерт во организација на Лајонс Клубот Охрид потврдија дека Охрид располага со млади талентирани  музичари. Над 100 ученици од гимназискиот хор и основното  музичко училиште  кои настапија на Новогодишниот концерт во организација на Лајонс Клубот Охрид потврдија дека Охрид располага со млади талентирани  музичари. Пееа, танцуваа  и свиреа со еден збор изведоа прекрасна музичка програма која  ги воодушеви присутните. Програмата се состоеше од четири музички блока  валцери, божиќни и новогодишни...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top