Tag: хоророт

body

Хоророт „Тело“ наскоро во Охрид

Охридските љубители на на хорор филмовите, на 26-ти и 27-ми октомври 2015 година во Центарот за култура „Григор Прличев“ ќе имаат можност да го проследат филмот „Тело“. Охридските љубители на на хорор филмовите, на 26-ти и 27-ми октомври 2015 година во Центарот за култура „Григор Прличев“ ќе имаат можност да го проследат филмот „Тело“. Ова хорор филмско остварување е во режија на Дан Берк и Роберт Олсен ја имаше својата светска премиера во јануари 2015 година. Почетокот на проекциите е во 20 часот, а влезот чини 100 денари.

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad