Tag: хормоните

Што покажува должината на прстите за вас

Дали вашиот домал прст е подолг од показалецот? Дали вашиот домал прст е подолг од показалецот? Ако е. Голема е веројатноста дека имате висок коефициент на интелегенција, ниско ниво на ризик за срцев удар, поголеми шанси на финансиски план, атлетски способности, па дури и подолг пенис. Освен ова, имате и помал ризик од добивање на рак на простата. Научниците тоа го нарекуваат „однос на прстите“. Новата студија спроведена на универзитетот во Флорида дефинитивно потврдила дека колку ви е подолг домалиот прст од показалецот толку повеќе сте биле изложени на тестостерон уште во мајчината утроба. –...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad