Tag: хоризонти

diplomi

Студентите од ФТУ со дипломи под рака-кон иднината

Од денес се отвораат нови хоризонти за околу 200 студенти на Факултетот за туризам и угостителство од Охрид. Околу двеста студенти од Факултетот за туризам и угостителство од Охрид, денес зачекорија кон својата иднина. По неколкуте години стручна наобразба, денес ги добија своите дипломи како сведоштва за вложениот труд. Имаше и додипломци и новопечени магистри, секој со своите планови за иднината. Очекувањата позитивни, исто како поминатото искуство во текот на студентските денови. Сега, пред нив стојат нови предизвици. „Во иднина очекувам дипломава да ми донесе многу успех, за да можам понатака...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad