Tag: хоризонтално

ХОРИЗОНТАЛНО БЕЛЕЖЕЊЕ НА НЕКОЛКУ УЛИЦИ

Се известуваат сите учесници во сообраќајот  односно  сопственици  на моторни возила , дека во наредните денови за време на полицискиот  час ( петок, сабота и недела), општина Охрид ќе врши обележување  на хоризонтална сигнализација во  централното градско подрачје.  Поради тоа  се молат сопствениците да ги отстранат своите возила од паркинг просторите на подолунаведениве  улици , се со цел непречено одвивање на активностите. Се известуваат сите учесници во сообраќајот односно сопственици на моторни возила , дека во наредните денови за време на полицискиот час ( петок, сабота и недела), општина...

Continue reading



© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top