Tag: хопс

seksulani rabotnicki

Одбележан Меѓународен ден за борба против насилството врз сексуалните работници

За првпат годинава во Охрид и Македонија одбележан меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници. За првпат годинава во Охрид и Македонија одбележан меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници. Годинава невладината организација за прв пат го одбележа „Меѓународен ден за борба против насилството врз сексуалните работници“. Од ХОПС спроведоа низа активности со цел луѓето да се запознаат со неправдите кои ги пратат сексуалните работници.„НВО ХОПС не располага со податок колку вкупно сексуални работници има во Охрид, затоа што како што велат...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top