Tag: Хопман

Serena Vilijams

Серена се откажа од Хофман купот

Американската тенисерка, Серена Вилијамс се откажа од традиционалното екипно натпреварување, Хофман купот, поради повреда на бутниот мускул. Американската тенисерка, Серена Вилијамс се откажа од традиционалното екипно натпреварување, Хофман купот, поради повреда на бутниот мускул.Хофман купот ќе се одржи од 3-9 јануари оваа година.Втората светска тенисерка ќе ја замени Меган Шонеси и заедно со Џејмс Блејк ќе ја птерставуваат американската екипа, кој во дваесетгодишната историја на ова натпреварување е најуспешен со 5 освоени троефеи. Американците ја бранат титулата освоена оваа година со победата...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top