Tag: хомосексуална

Ministerot Heugh so sovetnikot

Не бил геј, само штедел пари!

Министерот за надворешни работи на Велика Британија, Вилијам Хејг, демантираше дека имал хомосексуална врска со својот политички советник. Министерот за надворешни работи на Велика Британија, Вилијам Хејг, демантираше дека имал хомосексуална врска со својот политички советник. Во сензационалното и драматично соопштение за британската јавност, шефот на британската дипломатија и поранешен лидер на Конзервативната партија, ги отфрли како „неточни, злонамерни и измислени“ тврдењата што веќе десетина дена се среќаваат на Интернет-мрежата и во блоговите, за „недоличната врска“ што, наводно, ја имал...

Continue reading

gay

Ватикан го тресе хомосексуален скандал?!

Службеник задолжен за државен црковен протокол во Ватикан а воедно и член на елитниот одбор во Базиликата Свети Петар е обвинет за наводна вмешаност во хомосексуална проституција. Службеник задолжен за државен црковен протокол во Ватикан а воедно и член на елитниот одбор во Базиликата Свети Петар е обвинет за наводна вмешаност во хомосексуална проституција. Наводниот скандал во Ватикан е откриен откако италијанскиот весник Ла Република објави транскрипти со аудио материјал, до кои полицијата случајно стигнала со прислушкување во рамките на истрага поврзана со корупцијата во Италија. Според податоците...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad