Tag: хомеопатската

homeopatija

Во Македонија се одбележува „Месецот на хомеопатија“

Хомеопатската заедница во Македонија со повеќе активности утре ќе го одбелжи Месецот на хомеопатија. Хомеопатската заедница во Македонија со повеќе активности утре ќе го одбелжи Месецот на хомеопатија. Во Хуманитарниот дом „Даре Џамбаз“ по тој повод ќе се одржи краток курс за прва помош со хомеопатија, презентација на компанијата Продис, презентации за хомеопатија во агрономија и слично. Ќе говорат сертифицирани хомеопати во Македонија. Во светот 10 април се празнува како Ден на хомеопатијата, по денот на раѓањето на таткото на хомеопатијата Цхристиан Фриедрицх Самуел Хахнеманн. Хомеопатијата...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad