Tag: хомен

Mladic ratko

Наградата од 10 милиони долари за апсењето на Младиќ нема да ја добие никој

Никој нема да ја добие наградата од 10 милиони долари за апсењето на Ратко Младиќ, изјави координаторот на српската влада за односи со јавност Слободан Хомен. Никој нема да ја добие наградата од 10 милиони долари за апсењето на Ратко Младиќ, изјави координаторот на српската влада за односи со јавност Слободан Хомен. „Ратко Младиќ е уапсен во рамките на редовните оперативни активности на органите на безбедноста на Србија а не по дојава“, изјавија за Танјуг од службите за безбедност. Хомен за Танјуг изјави дека никој од припадниците на службите за безбедност и полицијата нема да земат ни цент...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top