Tag: холови

gumena crkva

Католички свештеник служи богослужба во гумена црква

Католичкиот свештеник Крисистоф кој живее на Камчатка почнал да служи богослужба и да преповеда во Црква на надувување. Причината за ова како што наведува свештеникот е, немањето на католичка црква на тоа место, и сите богослужби кои досега се изведувале биле под отворено небо или хотелски холови. Католичкиот свештеник Крисистоф кој живее на Камчатка почнал да служи богослужба и да преповеда во Црква на надувување. Причината за ова како што наведува свештеникот е, немањето на католичка црква на тоа место, и сите богослужби кои досега се изведувале биле под отворено небо или хотелски холови.„Со...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad