Tag: холидејс“

Bansko

Скијање или голф? Зошто да не и двете!

Голф во лето, скијање во зима, релаксирање во спа центрите  во сите годишни времиња. Единствена можност која Ви ја нуди групацијата „Бугарија Холидејс“.   Голф во лето, скијање во зима, релаксирање во спа центрите  во сите годишни времиња. Единствена можност која Ви ја нуди групацијата „Бугарија Холидејс“. Луксузот кој го нудат хотелите на „Бугарија Холидејс“ – „Катарино спа“, „Разлог“ и мега ресортот „Пирин голф и кантри клуб“, содржи спа центри, отворени и затворени базени со термална вода, лакониум, фитнес сала, тениски игралишта, голф терени, куглање, билијард и уште многу други анимации...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad