Tag: холивудското

FTU otvoranje bife

Холивудско мени на ФТУ

ФТУ преку гламурозен коктел со специјално приготвено мени, денеска го стави во функција реновираното бифе. Ставено во функција реновираното бифе на Факултетот за туризам и угостителство. Преку овој гламурозен коктел со специјално приготвено мени, ФТУ денеска не само што го стави во функција бифето, туку и најави многу новини од кујната на ФТУ. Морски плодови, јастог на камерунски начин, рубен сос, тартар бифтек, црн и црвен кавијар, шкампи во сос од виски и торта Опера бастилја, беа дел ексклузивните јадења од холивудското мени, кое денес го подготвија студентите. „Не треба многу труд за да...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top