Tag: точи

Овие места се вон домет на обичните смртници

Светот е полн со тајни и ексклузивни места Московско метро – 2 Никогаш не е потврдено дека постои, но гласините велат дека паралелно со јавното метро под Москва постои и приватно метро. Не се работи за метро кое можат да го користат руските моќници, туку метро кое ги поврзува сите важни институции од државна важност. Се говори дека метрото-2 е подолго од јавното и се наоѓа на длабочина помеѓу 50 и 200 метри. Се претпоставува дека е направено за време на владеењето на Сталин, но до ден денес не е потврдено, а ниту демантирано, од руските власти дека такво метро постои. Межгорје Во овој...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad