Tag: Терон

Charlize Theron

Шегата на Шарлиз

Шарлис Терон, јужноафриканската актерка и добитничка на Оcкар, на главната проба на ждребот за групите за Светското Првенство идната година се нашали на сметка на фудбалската репрезетнација на Република Ирска, пишува „Earthtimes“. Шарлис Терон, јужноафриканската актерка и добитничка на Оcкар, на главната проба на ждребот за групите за Светското Првенство идната година се нашали на сметка на фудбалската репрезетнација на Република Ирска, пишува „Earthtimes“. Имено, популарната актерка на пробата наместо ливчето каде пишува Франција го извлекла она на кое било испишано името на репрезентацијата...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top