Tag: силвестер

Nole

Ноле, Сталоне и Чак Норис

На покана на Силвестер Сталоне, Новак Ѓоковиќ отпативал во Софија каде што се снима продолжението на “Платеници“ и најверојатно светскиот рекет број 1 ќе се приклучи на една многу опасна багра тепачи. На покана на Силвестер Сталоне, Новак Ѓоковиќ отпативал во Софија каде што се снима продолжението на “Платеници“ и најверојатно светскиот рекет број 1 ќе се приклучи на една многу опасна багра тепачи.Според информациите на бугарската агенција “Новините“, најдобриот тенисер во светот би можел да се појави во филмот заедно со Силвестер Сталоне, Арнолд Шварценегер, Брус Вилис, Жан Клод Вам Дан и Чак...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad