Categories
Охрид

ТВМ ТЕЛЕВИЗИЈА:ОБЈАВЕН ЦЕНОВНИКОТ ЗА ПОЛИТИЧКО РЕКЛАМИРАЊЕ НА ИНТЕРНЕТ

ТВМ Телевизија го објави ценовникот за политичко рекламирање на интернет, за изборите за Претседател на Република Северна македонија и за изборите за градоначалник за општините Охрид, Дебар и Ново село, на 21 април 2019 та година.

Categories
Охрид

ТВМ телевизија го објави ценовникот за политичко рекламирање на интернет

ТВМ телевизија го објави ценовникот за политичко рекламирање на интернет, за изборите за Претседател на Република Македонија и предвремените избори за градоначалник на Охрид, Ново Село и Дебар на 21 април 2019 година.

Categories
Свет

Продажбата на WhatsApp под истрага

Загрозеност на приватноста на корисниците

Categories
Свет

Од јуни и руските пушачи нека му ја мислат

pusaciРускиот претседател Владимир Путин го потпиша законот со кој од први јуни пушењето ќе биде забрането.

Categories
Охрид

Општината издава простор за рекламирање

reklamiИмено се издава простор за поставување на 75 (седумдесет  и пет)  рекламни панели и 29 (дваесет и девет) светлечки рекламни паноа за истакнување на реклами на територијата на градот.

Categories
Охрид

Плакатите од Вмро Дпмне се најдоа на тротоар

Некои од партиите го злоупотребија бесплатниот простор за рекламирање.Во саботата и неделата беше преплавено со плакати од Вмро Дпмне. Поголемиот дел од нив сега се наоѓаат на тротоарот од „Булеварот Туристичка“. Од оваа партија ветуваат дека во иднина нема да се повтори ваквата слика.