Tag: расел

za za

„Славните си одат во тројка“

По смртта на Џејн Расел и Лиз Тејлор, За За Габор смета дека е следна. Славната актерка За За Габор повторно е во болница, наводно поради преголем стрес откако ја дознала веста за смртта на нејзината пријателка Елизабет Тејлор. Порпаролот на 94-годишната актерка потврди дека За За се наоѓа во болница во Лос Анџелес:„Беше неутешна и нејзиниот крвен притисок беше опасно висок. Докторите го советуваа нејзиниот сопруг да ја доведе во болница за да можат да ја надгледуваат и да и дадат лекови за смирување и против висок притисок“.Американските медиуми пишуваат и за тоа дека славната актерка „го предава...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top