Tag: плика

Откриен е идентитетот на богаташот кој дели пари

Анонимниот богаташ не е повеќе анонимен Американските медиуми го открија идентитетот на богаташот кој по улиците на Сан Франциско остава плика со пари. Станува збор за трговецот со недвижнинини Jason Buzi. До неодамна непознато лице ширум улиците на Сан Франциско оставаше плика во кои се наоѓаа 20 или 100 долари, а упатствата како да се дојде до пликото ги оставал на својот Твитер профил – @HiddenCash. Доброчинителот не е повеќе анонимен и се работи за Jason Buzi, човек кој заработил милиони тргувајќи со недвижнини. Тоа што е откриен неговиот идентитет нема да го спречи да ја продолжи...

Continue reading

Анонимен богаташ дарува пари

Доброчинител остава траги кои водат до плика со пари Пред неколку дена се појави приказна за непознат богаташ кој на улиците на Сан Франциско остава плика со пари, а сега му се придружил уште еден но сега во Велика Британија, кој на Твитер отворил профил под името Hidden Cash UK и на луѓето им остава траги кои ги водат до пликото со пари. “Ја видов американската верзија на оваа кампања и помислив дека е тоа одлична идеја. Во добра позиција сум и секојдневно можам да дарувам пари. Одработив неколку добри работи во онлајн продажбата. Ова ми е поубаво отколку да ги трошам парите на себе”, рекол...

Continue reading

Однапред знаат кој ќе добие Оскар!

Со нетрпение се очекува доделувањето Додека филмската публика, актерите, актерките и режисерите со нетрпение ја очекуваат ноќта на доделување на Оскари, Рик Росас и Брајан Кулинан се единствени кои веќе знаат кој ќе ја освои оваа престижна статуетка. Двајцата се претседатели на Академијата за филмски и научни уметности (AMPAS). Екипа од шест луѓе, вклучувајќи ги и Рик Росас и Брајан Кулинан, ги дели гласовите на два дела така што никој не го знае точниот број на гласови. Во овој момент гласовите се со сигурност споени и членовите на Академијата знаат кој ќе плаче од среќа на доделувањето. Вкупно...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top