Tag: објавувале

Facebook припрема нова опција

Добро погледнете што сте објавувале во минатото Во минатото скоро секоја промена на поставките за приватност или воведувањето на нови опции на мрежата на Zuckerberg носело бројни проблеми и критики на корисниците. Такви големи критики предизвика, на пример, воведувањето на Timeline и новиот начин на пребарување бидејќи на Timeline повторно се појавија некои објави стари и по неколку години, на кои корисниците во потполност заборавиле дека ги поставиле, а кои денес сигурно не би ги напишале или објавиле. Новинарите на Huffington Post предупредуваат дека новата опција која се припрема од страна...

Continue reading

facebook timeline

Фејсбук до крајот на декември целосно ќе премине на Тајмлајн

Судејќи според коментарите, корисниците не се воодушевени со новитетите од работилницата на Марк Цукерберг, а заради видливоста на апсолутно се што сте објавувале во текот на годината на своите профили, многумина Тајмлајн го опишуваат како „рај за демначите“. Судејќи според коментарите, корисниците не се воодушевени со новитетите од работилницата на Марк Цукерберг, а заради видливоста на апсолутно се што сте објавувале во текот на годината на своите профили, многумина Тајмлајн го опишуваат како „рај за демначите“ и оти луѓето без приватен живот „ќе се насладуваат“.„Сега ќе има масовни прекини...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top