Tag: милионски

лого

Повторно измами преку смс пораки

Повторно македонските корисници на мобилните мрежа се мета на измами преки смс пораки. Последната измама се однесува на ветување на милионски награди преку таканаречената „Еуромилионс“ наградна игра. Повторно македонските корисници на мобилните мрежа се мета на измами преки смс пораки. Последната измама се однесува на ветување на милионски награди преку таканаречената „Еуромилионс“ наградна игра. Секако за да можете да учествувате во оваа наградна игра потребно е да ги оставите вашите лични податоци кои подоцна не ретко се злоупотребуваат. Инаку покрај овој начин, не често се испраќаат смс пораки...

Continue reading

vmro dpmne

СДСМ ни остави милионски долгови, обвинуваат од ОК на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ осум години можеше да покаже на дело убави работи за Охрид, а остави само милионски долгови без реализација на ниту еден витален проект. И токму тие се дрзнуваат да зборуваат за нереализирани проекти и тоа во време кога ВМРО ДПМНЕ успева да ги санира штетите од владеењето на СДСМ, рече Никола Митровиќ, портпаролот на ОК на ВМРО ДПМНЕ. Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ ја обнови својата пракса за одржување пресс конференции. Денес проговорија на повеќе актуелни теми. Портпаролот Никола Митровиќ рече дека сведоци сме на  безидејност, безначајност и безпредметност од страна на СДСМ. Како што...

Continue reading

logo

Од милионскиот долг кон Гранит на општина Охрид и остана да подмири уште 160.000 евра

Ова го изјави градоначалникот Петрески на вчера одржана јавна трибина за нацрт- фискалната стратегија и развојни програми на општината. Ова го изјави градоначалникот Петрески на вчера одржана јавна трибина за нацрт- фискалната стратегија и развојни програми на општината. 160.000 евра е преостанатиот долг на општина Охрид кон кон ГП Гранит, изјави градоначалникот Петрески.  Наскоро планираме да ја платиме оваа сума, па со тоа во целост ќе биде подмирен долгот кон Гранит, кој пред 4 години изнесуваше 7, 5 милиони евра.  Градоначалникот е оптимист дека уште на почетокот на идната година, општината...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad