Tag: закопувал

ubistva

Медиумите со претпоставки за идентитетот на Ѕверот од Будимпешта

Унгарската полиција уапси маж, за кого се сомнева дека живи закопал најмалку шест лица. “Ѕверот од Будимпешта“, како што го нарекуваат медиумите, ги ограбувал своите жртви, а потоа живи ги закопувал на остров на Дунав, во јужно предградие на главниот град на Унгарија. Унгарската полиција уапси маж, за кого се сомнева дека живи закопал најмалку шест лица. “Ѕверот од Будимпешта“, како што го нарекуваат медиумите, ги ограбувал своите жртви, а потоа живи ги закопувал на остров на Дунав, во јужно предградие на главниот град на Унгарија. Претпоставките се дека тој имал уште двајца помошници, бездомници,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top