Tag: гр

jaffa

Jaffa Ресана повлечена од продажба

Откако кексите „јафа“ на српската фабрика „Црвенка“ пред два дена биле повлечени од словенечките продавници поради „опасни состојки во амбалажата“, македонската Агенција за храна и ветеринарство вчера наложи тие да бидат повлечени и од продавниците во земјава.  Откако кексите „јафа“ на српската фабрика „Црвенка“ пред два дена биле повлечени од словенечките продавници поради „опасни состојки во амбалажата“, македонската Агенција за храна и ветеринарство вчера наложи тие да бидат повлечени и од продавниците во земјава.   Причината за повлекување на овој производ лежи во неисправната амбалажа,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top