Луѓето никогаш не биле толку грди како што се денес

vintage fashionСовремената жена во гардероберот има 4 пати повеќе облека отколку дамите во `80-тите години на минатиот век но изгледа очајно лошо…

Еротски капитал

woman bossЕднаш еден познат козметичар рече, не постојат грди жени, постојат само мрзливи”

Критики за градоначалникот кој ги повикал грдите жени да се доселат во неговиот град

Градоначалникот на еден оддалечен рударски град во Австралија е критикуван зашто ги повикал не многу убавите жени да дојдат во неговиот град, уверувајќи ги дека таму сигурно ќе најдат сродна душа.