Tag: готов

karta

Проектот за управување и заштита на Дримскиот басен речиси готов

Започнува реализирањето на проектот за управување и заштита на Дримскиот басен. Петгодишната упорна работа за брзо време ќе биде крунисана со конкретни резултати. Во проектот се вклучени четирите држави низ кои минува реката Дрим. Започнува реализирањето на проектот за управување и заштита на Дримскиот басен. Петгодишната упорна работа за брзо време ќе биде крунисана со конкретни резултати. Во проектот се вклучени четирите држави низ кои минува реката Дрим. Пристигна извештајот за моменталната состојба на Дримскиот басен. Ова претставува почеток на реализирањето на проектот за управување и заштита...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top