Tag: готвиме

ГОТВИМЕ СО МАЈА

ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК 16:30 КУЛИНАРСКО ШОУ   Кулинарско шоу со Маја Лазаревска, за вкусни, брзи и едноставни рецепти за модерни домаќинки.  За да подготвите вкусен оброк не е потребно да го поминете цел ден во кујна. Гледајте ТВМ ТелевизијА и кулинарското шоу „Готвиме со Маја“ секој работен ден во 16:30.  

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top