Tag: гостопримство

јаху

„Yahoo travel“ го испофали Охрид

Има нешто волшебно во моментот кога ќе пристигнете во гратче за кое дотогаш не сте чуле и веднаш ќе останете маѓепсани од неговата убавина и гостопримство. Има нешто волшебно во моментот кога ќе пристигнете во гратче за кое дотогаш не сте чуле и веднаш ќе останете маѓепсани од неговата убавина и гостопримство. Вака ја започнува својата репортажа известувачот на Yahoo travel , кој пренесува искуства од своите патувања ширум светот. „Сум бил на многу места, но за Охрид во Македонија не знаев апсолутно ништо. Таму стигнав пред неколку недели и се изненадив од тоа што го најдов. Охрид го нарекуваат...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad