Tag: господар

Lord of the rings

Кинески Господар на прстените ќе се снима во Македонија!?

Доколку дефинитивно се направи договор за снимање во земјава, би работеле од 2011 година. Доколку дефинитивно се направи договор за снимање во земјава, би работеле од 2011 година Трилогија од кинеската митологија ќе биде снимена во Македонија. За време не Канскиот филмски фестивал, македонскиот Филмски фонд разговарал со кинески продуценти кои биле заинтересирани да направат сцени во земјава. -Најсериозна е компанијата која се спрема да снима трилогија од кинеската митологија, или, како што кажа продуцентот кинески “Господар на прстените”. Филмот сакаат да го продуцираат и со компанијата...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad