Tag: горело

Кое знаме е најомразено на Балканот

Корисниците можат виртуелно да запалат знаме На интернет се појави страница на која корисниците можат со виртуелно палење на знаме да покажат кое од нив најмногу го мразат. Уште една во низата необични интернет страници, flag burning world, овозможува да запалите знаме од некоја држава, секако виртуелно. Корисниците досега запалиле 50 милиони знамиња, а македонското горело повеќе од 76 илјади пати. Откако ќе одберат чие знаме сакаат да гори, корисниците треба само да кликнат и знамето ќе исчезне во пламенот. Важно е да се напомене дека бројот на палења непрестано се менува. Во понудата се и...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad