Tag: горанчо

sud

Одложен судскиот претрес против двајцата обвинети за педофилија

Денеска во Основниот суд Охрид се одложи претресот за предметот на педофилија во Охрид, кој се случи минатата година на 22 октомври во помошна просторија на пазарот на големо, кој се наоѓа на ул. Сирма Војвода. Одложен повторениот претрес за преметот на педофилија кој се случи минатата година во Охрид. Причина, неизготвеното вештачење од релевантниот институт во Скопје како и поради неприсуство на прво обвинетиот кој се наоѓа на неуропсихијатрискo набљудување. После изречената првостепена пресуда од страна на Основниот суд во Охрид,10 години затвор за кумановчанецот Далибор Јакимовски и 3 год...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top