Tag: голос

izbori

На изборите во Русија не се очекува изненадување

Во Русија имено утре ќе бидат одржани парламентарни избор за долниот дом – Думата. Се очекува победа на владеачката Единствена Русија на Владимир Путин, чија позиција сепак, според анкетите, би требало да ослаби. Белата Куќа изрази загриженост поради одлуката на судот во Москва против независната мониторинг Агенцијата Голос финанисрана од Запад која е осудена за кршење на протоколот во брз судски процес.Во Русија имено утре ќе бидат одржани парламентарни избор за долниот дом – Думата. Се очекува победа на владеачката Единствена Русија на Владимир Путин, чија позиција сепак, според анкетите,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad