Ознака: голдстајн

panda

Научниците ќе се откажат од спасување на пандите?

Post Views: 1 Вкупно 600 научници учествуваа во анкетата за тоа што мислат за насочувањето на фокусот на животните кои реално можат да бидат спасени и откажувањето од оние кои не можат.Пандите и тигрите спаѓаат во групата за кои треба да се одвојат најмногу средства и лесно би можеле да се најдат на листата на животни од кои тие ќе се откажат. Еден од експертите, Паул Голдстајн, тврди дека сите животни не можат да бидат спасени. – Доколку пандите можат да се зачуваат само така што ќе бидат одгледани и чувани во зоолошка, а никако во природа, тогаш ќе разберам ако...

Continue reading

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top