Tag: гоидна

Заев најави силна економска година, но порача да се засукаат ракавите

Премиерот Зоран Заев и министерот за транспорт и врски Горан Сугарески во работна посета на Охрид. Остварија средба со в.д градоначалникот Константин Георгиески и  одржаа  трибина со охриѓани „Силна економија шанса за сите“.  Граѓаните прашуваа за проблеми поврзани со денационалзицијата,  урбанизмот, катастарот. Премиерот порача да се чуваат природните убавини на  Охрид, а урбанистичкиот развој на градот да биде кон периферијата.    Во работна посета на општина Охрид допатуваа премиерот Зоран Заев и министерот за транспорт и врски Горан Сугарески. Имаа средба со в.д градоначалникот Константин...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad