Tag: годишнините

Годишнините од матура повод за обновување на пријателства

Безброј убави моменти, сеќавања, некогаш и денес. Сеуште млади во духот иако во средните години од животот, велат матурантите од генерација 1990 година, кои синоќа го одбележаа својот 25 годишен јубилеј. Организаторите пак, кажаа дека важна е дружбата, а годишнините од матурите се ретка ако не и единствена можност да се сретнат некогашните соученици од трите средни училишта економско, гимнација и ЕМУЦ, кои животот ги однел на разни страни. Годишнините од матура се прекрасен повод за обновување на пријателства и присетување на спомените од средношколските денови. Ако месец мај е месец на матурите,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top